ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 28χρονος – Ύποπτος για πρόκληση πυρκαγιάς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 28χρονος – Ύποπτος για πρόκληση πυρκαγιάς

Διήμερη κράτηση σε 28χρονο για υπόθεση πρόκλησης φωτιάς.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Τρίτη 14/05 διάταγμα κράτησης για δύο μέρες εναντίον 28χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης φωτιάς.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3.45 το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαΐου, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε σιτηρά στο δρόμο Κιτίου – Μαζωτού, η οποία κατέκαψε άγρια βλάστηση και πενήντα τετραγωνικά μέτρα από σιτάρι.

Από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Ωστόσο από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 14/05, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για δυο ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE