Επίθεση με drone σε 2 σταθμούς άντλησης πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας - Επηρεάζει τις τιμές

Επίθεση με drone σε 2 σταθμούς άντλησης πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας - Επηρεάζει τις τιμές

Οι τιμές του πετρελαίου κατέγραψαν άνοδο ύστερα από την ανακοίνωση της Σαουδικής Αραβίας για την επίθεση, με τους Χούτι να γίνονται ολοένα και ικανότεροι στην χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Δύο σταθμοί άντλησης πετρελαίου έγιναν στόχος επίθεσης από μη επανδρωμένα αεροσκάφη κοντά στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας Χάλιντ αλ Φάλιχ, χαρακτηρίζοντας την επίθεση «τρομοκρατική ενέργεια».

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο SPA, ο Φάλιχ εξήγησε ότι οι δύο σταθμοί άντλησης πετρελαίου έγιναν στόχος το πρωί «drones», γεγονός που προκάλεσε «πυρκαγιά» και «μικρές ζημιές» σε έναν από αυτούς. Η πυρκαγιά έχει ήδη τεθεί υπό έλεγχο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Στην πολιτική, τίποτα δεν είναι ποτέ αποκομμένο από το επόμενο βήμα. Ακόμη και οι πιο «τυπικές» κινήσεις συχνά λειτουργούν ως κομμάτια ενός μεγαλύτερου παζλ, που σχηματίζεται σταδιακά, σχεδόν αθόρυβα, μέχρι να γίνει ορατή η πλήρης εικόνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE