Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιλογή του ως ο νέος CEO του μεγαλύτερου τραπεζικού συγκροτήματος της Κύπρου, ο κ. Νικολάου είπε πως η επιλογή του στη θέση αυτή δεν είναι μόνο μεγάλο προνόμιο αλλά και μεγάλη ευθύνη, την οποία και αναλαμβάνει.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Νέος CEO της Τράπεζας Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου – Το βιογραφικό του
«Αναλαμβάνοντας αυτή την ευθύνη θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι όπως το παρελθόν η διευθυντική ομάδα και το προσωπικό πάντα έθετε υψηλούς, εξωπραγματικούς στόχους και τους πετύχαινε έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στον μέλλον», ανέφερε ο κ. Νικολάου σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της Ετήσιας Συνέλευσης της τράπεζας.
KYΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




