Ο Δημήτρης Μασιάς για όλα

Ο Δημήτρης Μασιάς για όλα

Ο Δημήτρης Μασιάς αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Μέγα και στην οποία τοποθετήθηκε για διαφορά θέματα της επικαιρότητας .

Ανάμεσα σε αλλά είπε για της απειλές αλλά και για τις επιθέσεις εναντίων των διαιτητών αλλά και για τα διαιτητικά λάθη που γίνονται στους αγώνες

«Αυτό που πρέπει να εξαφανιστεί είναι η προκατάληψη. Δεν έχω θέμα να πιω καφέ με οποιονδήποτε. Δεν είμαι κομπλεξικός. Πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι και όχι μπαμπούλες. Δεν είμαστε οι αλήτες των γηπέδων, αυτοί που τα παίρνουν όπως λένε κάποιοί . Είμαστε ο πιο εύκολος στόχος, όλοι ξεσπούν στους διαιτητές. Είμαστε άνθρωποι, μέρος του παιχνιδιού. Λάθη θα υπάρχουν, δεν θα παύσουν ποτέ. Τα βλέπουμε και στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Προσπαθούμε να εξαλείψουμε την κάθε σκιά προς το πρόσωπό μας. Δουλεύουμε σκληρά. Δεν με τρομάζουν οι απειλές, οι εκβιασμοί και οι βόμβες »

Παράλληλα ο κ Μασιάς αναφέρθηκε και στην στο θέμα των καταγγελιών που έγιναν και αφορούσαν το Κυπριακό Ποδόσφαιρο

«Από όσα ξέρω είναι πολύ κοντά να κλείσουν οι φάκελοι. Πιστεύω ότι θα κλείσουν χωρίς συνέπειες, δεν φαίνεται να προέκυψε κάτι. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Κυπριακή δικαιοσύνη και την Αστυνομία. Αν υπάρχουν ένοχοι, πρέπει να τιμωρηθούν. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για τη πλήρη στήριξη. Είναι δίπλα μας και αυτό το νιώσαμε ότι είναι παρά το πλευρό μας»

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE