Αναζητούσε τη βιολογική του μητέρα 15 χρόνια για να μάθει γιατί τον εγκατέλειψε- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναζητούσε τη βιολογική του μητέρα 15 χρόνια για να μάθει γιατί τον εγκατέλειψε- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έψαχνε τα τελευταία 15 χρόνια να βρει τη γυναίκα που τον εγκατέλειψε σε αεροδρόμιο του Λονδίνου, 10 μέρες μετά τη γέννηση του.

Ο λόγος για τον Steve Hydes από την Βρετανία, ο οποίος βρέθηκε πριν 33χρόνια στο αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο, εγκαταλελειμμένος και τυλιγμένος σε κουβέρτες, στις γυναικείες τουαλέτες, αναφέρει δημοσίευμα του gazzetta.gr, τη Δευτέρα (13/5).

Στη συνέχεια, το τότε νεογέννητο αγόρι, αφού ανέλαβαν την κηδεμονία του οι κρατικές υπηρεσίες, υιοθετήθηκε από μια οικογένεια που είχε ήδη 3 παιδιά.

Ο 33χρονος σήμερα Steve, αναζητούσε τα τελευταία 15 χρόνια τους βιολογικούς του γονείς, κάτι που κατάφερε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόσφατα χάρη στην CeCe Moore, μια ειδικό σε θέματα γενετικής και γενεαλογίας.

Τελικά, αν και κατάφερε να βρει τη μητέρα του για να τη ρωτήσει γιατί τον είχε αφήσει, έμαθε ότι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Πάντως, ο πατέρας και τα αδέρφια του που είναι ζωντανοί, ξαφνιάστηκαν ότι ο Steve είχε επικοινωνήσει μαζί τους, αφού κανείς τους δεν γνώριζε την ύπαρξη του, παρόλα αυτά τις επόμενες μέρες αναμένεται να τους συναντήσει.

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE