Τι και εάν τον… «στέλνουν» Κύπρο τον «Ούζου» η ομάδα εδώ έχει προπονητή – Η προτεραιότητα Ουζουνίδη

Τι και εάν τον… «στέλνουν» Κύπρο τον «Ούζου» η ομάδα εδώ έχει προπονητή – Η προτεραιότητα Ουζουνίδη

Θέμα πάνε να δημιουργήσουν από μόνοι τους στην Ελλάδα και την πρωταθλήτρια ομάδα Κύπρου, ΑΠΟΕΛ.  Συγκεκριμένα, δημοσίευμα ιστοσελίδας marca-sl.gr αναφέρει πως ο Ελλαδίτης προπονητής, Μαρίνος Ουζουνίδης, ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ.  Σε καμία περίπτωση, όμως, αυτό δεν συμβαίνει καθώς με τον ΑΠΟΕΛ πήρε το πρωτάθλημα ο Πάολο Τραμετσάνι, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας στην Ελλάδα αναφέρει:

«Χωρίς ομάδα εξακολουθεί να κυκλοφορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης έπειτα από το διαζύγιο με την ΑΕΚ.

Ο Εβρίτης τεχνικός βάζει σε προτεραιότητα την συνεργασία του με σύλλογο του εξωτερικού και διατηρεί κάποια ανοιχτά κανάλι αυτή την περίοδο.

Όχι μόνο με Πολωνία και Αίγυπτο, όπως κυκλοφόρησε εσχάτως, αλλά ακόμα και με ομάδες από το Ιράν, σύμφωνα με όσα μετέφερε στην στήλη ιαματική πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει τι παίζει με τον άλλοτε κόουτς της Ένωσης.

Παρεμπιπτόντως, ενδιαφέρον για τον Μαρίνο υπάρχει και από Κύπρο μεριά (ΑΠΟΕΛ).

O ίδιος πάντως δεν «ψήνεται» για την μετακόμισή του στο «νησί της Αφροδίτης», έπειτα από το παλαιότερο πέρασμά του όπου μάλιστα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE