ΛΕΜΕΣΟΣ: Με κάταγμα σπονδύλου στο Γεν. Νοσ. Λευκωσίας 32χρονος- Έσπασε το ξύλο που πατούσε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με κάταγμα σπονδύλου στο Γεν. Νοσ. Λευκωσίας 32χρονος- Έσπασε το ξύλο που πατούσε

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με κάταγμα σπονδύλου νοσηλεύεται 32χρονος Ελληνοκύπριος, μετά από πτώση του από ύψος περίπου 4 μέτρων, γύρω στις 11:15 το πρωί της Δευτέρας (13/5), σε ανεγειρόμενη οικοδομή στη Λεμεσό.

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline, ότι ο 32χρονος ενώ βρισκόταν σε σκαλωσιά στο ύψος του πρώτου ορόφου, σε κάποια στιγμή έσπασε το ξύλο που πατούσε ο εργάτης, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 4 μέτρων.

Ο άτυχος 32χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα σπονδύλου και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE