Θυμήθηκαν την μπύρα τον Απρίλιο οι Κύπριοι

Θυμήθηκαν την μπύρα τον Απρίλιο οι Κύπριοι

Άλμα κατά 880.744 λίτρα ή σε ποσοστό 37% σημειώθηκε στην επιτόπια κατανάλωσης μπίρας τον Απρίλιο του 2019, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, κάτι που ώθησε σε σημαντική αύξηση στις παραδόσεις μπύρας σε συνολικά 3.354.394 λίτρα, από 2.559.134 λίτρα τον Μάρτιο του 2019.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Στατιστικής Υπηρεσίας, η επιτόπια κατανάλωση ανήλθε τον Απρίλιο του 2019 ανήλθε στα 3.208.505 λίτρα, από 2.327.761 λίτρα τον προηγούμενο μήνα και από 3.09.464 λίτρα τον περσινό Απρίλιο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.