ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Έκλεινε τα μάτια στο άκουσμα ανεύρεσης σορών ο Μεταξάς - Κατάμεστη η δικαστική αίθουσα

ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Έκλεινε τα μάτια στο άκουσμα ανεύρεσης σορών ο Μεταξάς - Κατάμεστη η δικαστική αίθουσα

Της Γεωργίας Παππούτα

Ψύχραιμος, σιωπηλός και κοιτάζοντας την Δικαστή, ο 35χρονος λοχαγός της Ε.Φ δεν έχει δείξει μεταμέλεια μέχρι στιγμής για τους επτά φόνους που έχει διαπράξει.  

Η στάση του ωστόσο, άλλαξε στο άκουσμα της ανεύρεσης των σορών της 36χρονης Λιβιας και της 8χρονης κορούλας της, που βρίσκονταν σε βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη στον Ξυλιάτο, αλλά και στην σορό της 30χρονης Asmita Khadka που εντοπίστηκε σε πεδίο βολής στην Ορούντα. Ο Μεταξάς έκλεισε τα μάτια του σφικτά και έσκυψε το κεφάλι στο πάτωμα, χωρίς να αναφέρει το οτιδήποτε ακούγοντας με ψυχραιμία τα όσα έλεγε η Δικαστής.  

Ο 35χρονος δεν έφερε ένσταση στο αίτημα οκταήμερης προσωποκράτησης του, το οποίο εγκρίθηκε και αναμένεται να οδηγηθεί ξανά ενώπιον του Δικαστηρίου την Τρίτη (21/05). 

Όπως ανάφερε ο Υπαστυνόμος Ιωάννης Γιωρκάτζης τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εντοπιστεί άτομο με την βοήθεια της Interpol για να δώσει μαρτυρία στο ΤΑΕ Λευκωσίας.  

Την ίδια ώρα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη για εντοπισμό της σορού της Μαρικάρ συνεχίζονται, ενώ θα ξεκινήσει νέο πλάνο ερευνών όπου θα καταδύονται δύο δύτες ταυτόχρονα στις προσπάθειες να καλύψουν μεγαλύτερο εύρος του βυθού. Στην λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο έχει γίνει η σάρωση με το ειδικό σύστημα sonar και έχουν αναλυθεί τα σημεία που έχει εντοπίσει, με τις Αρχές να κάνουν πλάνο καταδύσεων θέτοντας κρίσιμα σημεία προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα.