ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Παραδέχεται μόνο τους φόνους ο 35χρονος ίλαρχος – Στο δικαστήριο

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Παραδέχεται μόνο τους φόνους ο 35χρονος ίλαρχος – Στο δικαστήριο

10:02 - Λίγο πριν από τις 10:00 (13/05) ο 35χρονος κατά συρροήν δολοφόνος αφίχθηκε στο δικαστήριο συνοδεία αστυνομικής δύναμης, με τις Αρχές να λαμβάνουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Της Γεωργίας Παππούτα

Οδηγείται για τέταρτη φορά στο δικαστήριο, ενώ οι ανακριτές θα αιτηθούν για τρίτη φορά την ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής του.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς συνεχίζει να τηρεί την ίδια στάση, σε σχέση με τα σε βάρος του υπό διερεύνηση εγκλήματα.

Δηλαδή, παραδέχεται τη δολοφονία επτά προσώπων, όχι όμως και τον βιασμό της κοπέλας που τον είχε καταγγείλει πρόσφατα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE