Ξανά στο προσκήνιο τα ονόματα των Κρίστιανσεν και Μιλόγεβιτς!

Ξανά στο προσκήνιο τα ονόματα των Κρίστιανσεν και Μιλόγεβιτς!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr, μόνο σίγουρη δεν είναι η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ μετά την απώλεια του κυπέλλου και δύο από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του σε περίπτωση «διαζυγίου», είναι οι πρώην «δικοί μας», Τόμας Κρίστιανσεν και Βλάνταν Μιλόγεβιτς!

Δείτε αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Παρά τη βεβαιότητα που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα για την παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά για το μέλλον του Ισπανού.

Η απώλεια του Κυπέλλου για τρίτη διαδοχική χρονιά, αλλά περισσότερο η εικόνα που είχε η ΑΕΚ, φαίνεται ότι άνοιξαν ξανά “θέμα” προπονητή.

Παρά το γεγονός ότι η συνάντηση που υπήρξε προ ημερών ανάμεσα σε Μελισσανίδη, Λυμπερόπουλο και Χιμένεθ έστελνε μήνυμα… παραμονής του Ισπανού, πλέον αυτή τίθεται εν αμφιβόλω σύμφωνα με τη “Live Sport”.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του Ανδαλουσιάνου προπονητή, για τον οποίο αναγνωρίζει πάντως ότι δεν ευθύνεται για τη φετινή πορεία της Ένωσης.

Την ίδια στιγμή βέβαια, υπάρχουν και πρόσωπα κοντά στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, που φαίνεται να τάσσονται υπέρ μίας πιθανής αλλαγής στον πάγκο.

Δύο ονόματα μάλιστα που ενδέχεται να απασχολήσουν σε πιθανό διαζύγιο με τον Χιμένεθ, είναι αυτά των Κρίστιανσεν και Μιλόγεβιτς, που έχουν «παίξει» και στο παρελθόν για τον Δικέφαλο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE