Κόπιτς: «Πριν το πέναλτι, ήμασταν η καλύτερη ομάδα»

Κόπιτς: «Πριν το πέναλτι, ήμασταν η καλύτερη ομάδα»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Πάφο και την ΕΝΠ στο «Στέλιος Κυριακίδης», ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Ζέλικο Κόπιτς.

Αναλυτικά:

«Η απόδοση μας στο παιχνίδι ήταν εξαιρετική στα πρώτα 15 λεπτά. Ελέξαμε και είχαμε την ευκαιρία με τον Ράσιτς, ενώ γενικά, στο πρώτο ημίχρονο σχεδόν ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι.

Είχαμε λίγο πρόβλημα με την τελική πάσα, αλλά πιστεύω ότι πριν το πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Το πέναλτι έκανε τη διαφορά για την Ένωση.

Μετά σκόραραν ακόμα ένα γκολ και τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς. Λυπάμαι για την κόκκινη στον Ανγκούλο. Θα τελειώσουμε τη σεζόν και θα δούμε τι θα κάνουμε για τη νέα χρονιά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE