Κόπιτς: «Πριν το πέναλτι, ήμασταν η καλύτερη ομάδα»

Κόπιτς: «Πριν το πέναλτι, ήμασταν η καλύτερη ομάδα»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Πάφο και την ΕΝΠ στο «Στέλιος Κυριακίδης», ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Ζέλικο Κόπιτς.

Αναλυτικά:

«Η απόδοση μας στο παιχνίδι ήταν εξαιρετική στα πρώτα 15 λεπτά. Ελέξαμε και είχαμε την ευκαιρία με τον Ράσιτς, ενώ γενικά, στο πρώτο ημίχρονο σχεδόν ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι.

Είχαμε λίγο πρόβλημα με την τελική πάσα, αλλά πιστεύω ότι πριν το πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Το πέναλτι έκανε τη διαφορά για την Ένωση.

Μετά σκόραραν ακόμα ένα γκολ και τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς. Λυπάμαι για την κόκκινη στον Ανγκούλο. Θα τελειώσουμε τη σεζόν και θα δούμε τι θα κάνουμε για τη νέα χρονιά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE