Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα
Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα στο Αφγανιστάν, η Μίνα Μανγκάλ δολοφονήθηκε το Σάββατο (11/05) από άγνωστους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.
Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας έκρινε πως ενδέχεται η επίθεση να συνδεόταν με κάποια οικογενειακή διαφορά. Ωστόσο οι γυναίκες στην πρωτεύουσα για άλλη μια φορά είναι εξοργισμένες με τα μέτρα ασφαλείας.
Το Αφγανιστάν βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης ως προς την ισότητα των φύλων, με τους εξαναγκαστικούς γάμους, τις δολοφονίες για λόγους «τιμής», την ενδοοικογενειακή βία να αποτελούν διαδεδομένα φαινόμενα, ειδικά στις αγροτικές περιοχές της επαρχίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




