Ο Σέμα ο Καλό και η γενική εικόνα της ΑΕΛ

Ο Σέμα ο Καλό και η γενική εικόνα της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ασφαλώς και πέραν από την νίκη που πέτυχε την Κυριακή ο Χρηστάκης Χριστοφόρου είδε και κάποια αλλά ασφαλώς θετικά στοιχεία από τον αγώνα του Μακαρίου.

 Για παράδειγμα πέραν από το προφανές της νίκης αλλά και παράλληλα και της συμμέτοχης παικτών που δεν είχαν ιδιαίτερο χρόνο συμμέτοχης σε προηγουμένους αγώνες , ο Κύπριος τεχνικός είδε τον Σεμα να σκοράρει το πρώτο του γκολ . Αυτό το γεγονός όλοι πιστεύουν πως θα τον βοηθήσει ψυχολογικά και θα τον προετοιμάσει για τους αγώνες του Κυπέλλου εκεί όπου ουσιαστικά η ΑΕΛ θα καταθέσει ψυχή για να φτάσει μέχρι και το τέλος της διοργάνωσης για να πάρει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από την άλλη φυσικά ο τραυματισμός του Καλό είναι κάτι που γέμισε με απογοήτευση την τεχνική ηγεσία. Ο Καλό είναι ένα σημαντικό γρανάζι της μηχανής της ΑΕΛ καθώς συνδιάζει και το μυαλωμένο παιχνίδι την ταχύτητα αλλά και παράλληλα στο τακτικό κομμάτι είναι ιδιαίτερα καλός. Οριακά θα προλάβει τους αγώνες του Κυπέλλου και η ιατρική ομάδα της ΑΕΛ έχει πέσει με τα μούτρα πάνω στον Καλό έτσι ώστε να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα .

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Την ανάγκη για προστασία από λοιμώξεις από ιούς του αναπνευστικού συστήματος επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας, υπενθυμίζοντας με ανακοίνωσή του προς το κοινό τα ατομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος αυτός.

BEST OF TOTHEMAONLINE