ΚΥΠΡΟΣ

Ο Σέμα ο Καλό και η γενική εικόνα της ΑΕΛ

Ο Σέμα ο Καλό και η γενική εικόνα της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ασφαλώς και πέραν από την νίκη που πέτυχε την Κυριακή ο Χρηστάκης Χριστοφόρου είδε και κάποια αλλά ασφαλώς θετικά στοιχεία από τον αγώνα του Μακαρίου.

 Για παράδειγμα πέραν από το προφανές της νίκης αλλά και παράλληλα και της συμμέτοχης παικτών που δεν είχαν ιδιαίτερο χρόνο συμμέτοχης σε προηγουμένους αγώνες , ο Κύπριος τεχνικός είδε τον Σεμα να σκοράρει το πρώτο του γκολ . Αυτό το γεγονός όλοι πιστεύουν πως θα τον βοηθήσει ψυχολογικά και θα τον προετοιμάσει για τους αγώνες του Κυπέλλου εκεί όπου ουσιαστικά η ΑΕΛ θα καταθέσει ψυχή για να φτάσει μέχρι και το τέλος της διοργάνωσης για να πάρει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από την άλλη φυσικά ο τραυματισμός του Καλό είναι κάτι που γέμισε με απογοήτευση την τεχνική ηγεσία. Ο Καλό είναι ένα σημαντικό γρανάζι της μηχανής της ΑΕΛ καθώς συνδιάζει και το μυαλωμένο παιχνίδι την ταχύτητα αλλά και παράλληλα στο τακτικό κομμάτι είναι ιδιαίτερα καλός. Οριακά θα προλάβει τους αγώνες του Κυπέλλου και η ιατρική ομάδα της ΑΕΛ έχει πέσει με τα μούτρα πάνω στον Καλό έτσι ώστε να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα .

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top