ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ισχυρό ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ η ΑΕΚ με… απρόσμενο πρωταγωνιστή

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ισχυρό ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ η ΑΕΚ με… απρόσμενο πρωταγωνιστή

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Με τον Τρουγιόλς να παίρνει το… όπλο του και να σκοράρει δις η ΑΕΚ προηγείται με 0-2 του Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και ένταση η ΑΕΚ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σάστρε ο Τρουγιόλς βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Ο Απόλλωνας απείλησε μια φορά με ένα σουτ του Μπρου στο 12′ που κόντραρε και πέρασε έξω σε κόρνερ. Από την άλλη η ΑΕΚ απείλησε στο 30ο λεπτό με το σουτ του Τζεφρέν που μάζεψε ο Βάλε ενώ ένα λεπτό μετά ο Γιάννου από πλεονεκτική θέση έκανε κακό κοντρόλ και έχασε ευκαιρία για να σκοράρει.

Στο 38′ ο Αντωνιάδης παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ όμως στο 45′ ο Τρουγιόλς βρέθηκε απέναντι στο Βάλε και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε και δεύτερο τέρμα για το 0-2!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Κλεάνθους στο «T»: «Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε» - «Η ΔΗΠΑ έχει προοπτική και πεδίο δράσης»

Μαρίνος Κλεάνθους στο «T»: «Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε» - «Η ΔΗΠΑ έχει προοπτική και πεδίο δράσης»

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΠΑ Μαρίνος Κλεάνθους σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, αναλύει τα σημερινά δεδομένα στη ΔΗΠΑ, ένα χρόνο μετά τις ευρωεκλογές. Με αφορμή το Πολιτικό Συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου, ο Μαρίνος Κλεάνθους, δηλώνει πως η ΔΗΠΑ, έχει προοπτική και πεδίο δράσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE