ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 33χρονος για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 33χρονος για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το πρωί της Κυριακής 12/05 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 33χρονου, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο 11/05 στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κατοχή και διανομής παιδικής πορνογραφίας.

Της σύλληψης του 33χρονου προηγήθηκε έρευνα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην οικία του στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο σκληροί δίσκοι.

Ο ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο

VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο

Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE