Σίσσυ Χρηστίδου: Μίλησε για πρώτη φορά για τα εγκαύματα της όταν ήταν έγκυος – VIDEO

Σίσσυ Χρηστίδου: Μίλησε για πρώτη φορά για τα εγκαύματα της όταν ήταν έγκυος – VIDEO

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με το κοινό μια από τις πιο άσχημες και τρομακτικές περιόδους της ζωής της, την οποία αφηγείται για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσω του youtube καναλιού της αποφάσισε το Σάββατο (11/5) όπως ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο αφηγείται μια απίστευτη εμπειρία που έζησε όταν ήταν 5 μηνών έγκυος στον γιο της Φίλιππο και κάηκε σοβαρά στο πρόσωπο καθώς μαγείρευε και έπιασε φωτιά η κατσαρόλα.

Διαβάστε την συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE