Ντα Σίλβα: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ, αλλά θα δούμε…»

Ντα Σίλβα: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ, αλλά θα δούμε…»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Άλεξ Ντα Σίλβα.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε με μία ομάδα που έχει ποιότητα. Παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και δείξαμε χαρακτήρα.

Νιώθαμε και οι ίδιοι ότι στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, τρέξαμε περισσότερο, ήμασταν καλύτεροι και γι΄ αυτό κερδίσαμε.

Προπονούμαι αρκετά, ειδικά στα χτυπήματα φάουλ και ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να πετύχω αυτό το γκολ.

Δεν ξέρω ακόμα για το μέλλον μου, θα επιστρέψω στη Βραζιλία, θα δω την οικογένεια μου και θα αποφασίσω.

Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ και για τη νέα σεζόν, αλλά θα δούμε. Είναι δύσκολη απόφαση. Ήταν μία δύσκολη χρονιά φέτος, ένιωσα κουρασμένος κάποια στιγμή, αλλά σήμερα ήμουν πολύ καλά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.