Ντα Σίλβα: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ, αλλά θα δούμε…»

Ντα Σίλβα: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ, αλλά θα δούμε…»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Άλεξ Ντα Σίλβα.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε με μία ομάδα που έχει ποιότητα. Παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και δείξαμε χαρακτήρα.

Νιώθαμε και οι ίδιοι ότι στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, τρέξαμε περισσότερο, ήμασταν καλύτεροι και γι΄ αυτό κερδίσαμε.

Προπονούμαι αρκετά, ειδικά στα χτυπήματα φάουλ και ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να πετύχω αυτό το γκολ.

Δεν ξέρω ακόμα για το μέλλον μου, θα επιστρέψω στη Βραζιλία, θα δω την οικογένεια μου και θα αποφασίσω.

Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ και για τη νέα σεζόν, αλλά θα δούμε. Είναι δύσκολη απόφαση. Ήταν μία δύσκολη χρονιά φέτος, ένιωσα κουρασμένος κάποια στιγμή, αλλά σήμερα ήμουν πολύ καλά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.