Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η χώρα τελεί υπό απειλή, προέχει η ενότητα»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η χώρα τελεί υπό απειλή, προέχει η ενότητα»

Δικαίωμα του Άντρου Κυπριανού και του ΑΚΕΛ να εκφράζουν τις οποιεσδήποτε απόψεις τους, η χώρα τελεί υπό απειλή, προέχει η ενότητα, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σε δηλώσεις μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου και κληθείς να σχολιάσει την πρόταση που έκανε το ΑΚΕΛ, όπως την δημοσιοποίησε ο Άντρος Κυπριανού που έφυγε νωρίτερα, ο κ. Νεοφύτου απάντησε: «Δικαίωμα του Άντρου Κυπριανού και του ΑΚΕΛ να εκφράζουν τις οποιεσδήποτε απόψεις τους, η χώρα τελεί υπό απειλή, η χώρα κινδυνεύει, προέχει η ενότητα. Θα ακολουθήσει κοινό ανακοινωθέν του Εθνικού Συμβουλίου».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Ξεκινά σήμερα (24/05) επισήμως τις επαφές της στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.