Το σημερινό πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής και η βαθμολογία

Το σημερινό πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής και η βαθμολογία

Προτελευταία αγωνιστική σήμερα στην κούρσα του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και το ενδιαφέρον παραμένει μεγάλο και στην πάνω αλλά και στην κάτω ζώνη της βαθμολογίας.

Ο πρωτοπόρος Εθνικός Άχνας Άχνας που βρίσκεται στους 65 βαθμούς θα φιλοξενηθεί από τη ΜΕΑΠ (28 βαθμοί), εκτός έδρας αποστολές και για τον Ολυμπιακό και τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός (63 βαθμοί) θα αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών και ο Άρης (62 βαθμοί) την ΠΑΕΕΚ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα (16:00):

ΑΕΖ – Διγενής Ορόκλινης
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Ολυμπιακός
ΘΟΪ Λακατάμιας – ΑΣΙΛ
Ακρίτας Χλώρακας – Οθέλλος Αθηαίνου
ΠΑΕΕΚ – Άρης
Αγία Νάπα – Αναγέννηση Δερύνειας
Ονήσιλλος Σωτήρας – Ομόνοια Αραδίππου
ΜΕΑΠ – Εθνικός Άχνας

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
http://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/7946282

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE