«Ματιές» σε Έντι Ιορντανέσκου

«Ματιές» σε Έντι Ιορντανέσκου

Ενδιαφέρουσα περίπτωση φαίνεται πως είναι εκείνη του Έντι Ιορντανέσκου για τον Ατρόμητο, ο οποίος ψάχνει τον διάδοχο του Νταμίρ Κάναντι στον «γαλανόλευκο» πάγκο.

Οι Περιστεριώτες αναζητούν έναν προπονητή νεαρό σε ηλικία, με εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στη φιλοσοφία του να έχει την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο 40χρονος Ιορντανέσκου και γιος του Έντι Ιορντανέσκου, δείχνει πως ταιριάζει στο προφίλ του τεχνικού που αναζητούν στο Περιστέρι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί καμία απόφαση, αλλά ο Ρουμάνος έχει τις δικές του πιθανότητες αυτή τη στιγμή.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE