ΚΥΠΡΟΣ: Με ευρωπαϊκό ένταλμα συνελήφθη 39χρονος - Φορτωμένη 25 κιλά κάνναβης 34χρονη στο αεροδρόμιο

ΚΥΠΡΟΣ: Με ευρωπαϊκό ένταλμα συνελήφθη 39χρονος - Φορτωμένη 25 κιλά κάνναβης 34χρονη στο αεροδρόμιο

Στη σύλληψη 39χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εισαγωγής ποσότητας κάνναβης, βάρους 25 κιλών και 300 γραμμαρίων περίπου.

Η ποσότητα κάνναβης εισήχθηκε στην Κύπρο από 34χρονη, η οποία λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου, 2018, αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου από χώρα του εξωτερικού. Σε έλεγχο που έγινε στις αποσκευές της, από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, σε συνεργασία με μέλη της ΥΚΑΝ, εντοπίστηκαν 20 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού βάρους 25 κιλών και 300 γραμμαρίων περίπου.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη της 34χρονης, η οποία την επόμενη μέρα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα οκταήμερης κράτησης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η υπόθεση στη συνέχεια καταχωρήθηκε στο Κακουργιοδικείο Πάφου για εκδίκαση, ενώ η 34χρονη παραμένει υπό κράτηση για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 39χρονου και εναντίον του εκδόθηκε από τις Αρχές της Δημοκρατίας Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Αυτός συνελήφθη στην Ελλάδα στις 19 Δεκεμβρίου, 2018, βάσει του Ευρωπαϊκού εντάλματος και αφού μετά από Δικαστική διαδικασία αποφασίστηκε η έκδοση του στις Αρχές της Δημοκρατίας, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην Ελλάδα, όπου τον παρέλαβαν χθες και τον συνόδευσαν στην Κύπρο. Ακολούθως της άφιξης τους στην Κύπρο, ο 39χρονος συνελήφθη γύρω στις 10.45 χθες το βράδυ από τα μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE