Το «αιώνιο» γόητρο!

Το «αιώνιο» γόητρο!

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει κριθεί, ωστόσο Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ θέλουν τη νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι γιατί είναι πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι!

Καταρχάς είναι το γόητρο για την κάθε ομάδα απέναντι στον άσπονδο αντίπαλο. Είναι το πρεστίζ αλλά και η ψυχολογία που μπορεί να δώσει μια τέτοια νίκη.

Η Ομόνοια ως τυπικά γηπεδούχος θέλει το τρίποντο για να σταματήσει η… κακή παράδοση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Επίσης τα τελευταία ματς η ομάδα δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της. Με μια νίκη θα επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Επίσης η ψυχολογία θα ανέβει στα… ουράνια για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Από την άλλη η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι, μετά τον αγώνα θα πάει στον εξώστη για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει τους παίκτες της ομάδας που όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, η τεχνική ηγεσία προσπαθεί να τους κρατήσει σε εγρήγορση. Πρώτα θα θέλουν το τρίποντο και έπειτα να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους στον εξώστη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία επέστρεψε την Παρασκευή το βράδυ στην Κύπρο μετά τον επαναδιορισμό της, θα γίνει σήμερα (24/05) δεκτή, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 10.30 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE