ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Λάθος που έδωσε χρόνο στον «Ορέστη» επισήμανε η Scotland Yard

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Λάθος που έδωσε χρόνο στον «Ορέστη» επισήμανε η Scotland Yard

Λάθος κατά τα αρχικά στάδια της διερεύνησης της υπόθεσης φόνου της Marry Rose και μητέρας της 6χρονης Sierra, επισήμαναν οι εμπειρογνώμονες της Scotland Yard, το οποίο μάλιστα πιθανόν να έδωσε χρόνο στον “Ορέστη” να εξαφανίσει τεκμήρια.

Κατά τη δικαστική διαδικασία για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης, του πατέρα της 6χρονης Sierra στις 17/4, που είχε συλληφθεί αρχικά ως ύποπτος και μετά αφέθηκε ελεύθερος, είχε λεχθεί ότι σύμφωνα με τη συγκάτοικο της τότε ελλείπουσας μαζί με την 6χρονη, μετέβησαν στη Λευκωσία όπου διανυκτέρευσαν με κάποιο φίλο της, ονόματι Ορέστη με τον οποίο διατηρούσε δεσμό τους τελευταίους 6 μήνες.

Όπως εξηγεί το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Alpha την Παρασκευή (10/5), ο 35χρονος στρατιωτικός, μέχρι το σημείο της σύλληψης του πατέρα της 6χρονης, δεν βρισκόταν στο κάδρο των υπόπτων.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη δικαστική διαδικασία λέχθηκε ότι τόσο η Marry Rose όσο και ο Ορέστης αναζητήθηκαν χωρίς να εντοπιστούν.

Έτσι λοιπόν, οι αναφορές στο δικαστήριο, πριν ο 35χρονος συλληφθεί, πιθανό να του έδωσαν χρόνο να εξαφανίσει τεκμήρια, όπως ένα κινητό που φαίνεται να κατάστρεψε και στο οποίο ίσως να υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία και την κάρτα sim που επιχείρησε να καταστρέψει.

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Silia Kapsis: Απάντησε στον πατέρα της που είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της - «Ξέρω την αλήθεια»



Στην Πολωνία για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στην Πολωνία για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στην Πολωνία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει την Τετάρτη το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία και υπογραφή μνημονίου συναντίληψης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top