«Έδεσε» τον… αφάνα!

«Έδεσε» τον… αφάνα!

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νταβίντ Λουίζ μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Γκάρι Κέιχιλ θα είναι ο πιο παλιός παίκτης στο ρόστερ της. Έγινε κάτοικος Λονδίνο του 2011 και αν εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο με την Τσέλσι θα κλείσει μία δεκαετία στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η έλευση του Μαουρίτσιο Σάρι αναβάθμισε τον ρόλο του Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος έγινε απαραίητο πιόνι στο build-up των μπλε την φετινή περίοδο.

Οι εμφανίσεις του 32χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού εκτιμήθηκαν δεόντως και από την διοίκηση των Λονδρέζων και κάπως έτσι ο αφάνας υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι ως το καλοκαίρι του 2021.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE