ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Πριν ένα μήνα, ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε στην Αστυνομία ότι η κόρη του, όπως γράφει δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας Πρώτο Θέμα την Παρασκευή (10/5), είχε φύγει από το σπίτι της σε χωριό του δήμου Ήλιδας και ζητούσε τη βοήθεια των Αρχών, προκειμένου η κόρη του να επιστρέψει στο σπίτι.
Όταν οι αστυνομικοί, εντόπισαν την κοπέλα που ζούσε με τον φίλο της σε άλλο χωριό του δήμου Ήλιδας, άκουσαν τη 16χρονη να τους λέει ότι ο λόγος που έφυγε από το σπίτι, αφού είχε πέσει θύμα βιασμού από τον θείο και τον αδερφό της το 2018.
Πάντως, το δημοσίευμα τονίζει ότι η διερεύνηση της υπόθεσης προχώρησε με διακριτικότητα, ενώ όπως εξηγεί, ιατροδικαστικά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί οτιδήποτε και πλέον η σχετική δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας για περαιτέρω διερεύνηση.
Επιμέλεια Χρ. Ζήν.
*Φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις