ΕΛΛΑΔΑ

Άναυδοι οι αστυνομικοί όταν άκουσαν τη 16χρονη- Φερόμενοι δράστες θείος και αδερφός

Άναυδοι οι αστυνομικοί όταν άκουσαν τη 16χρονη- Φερόμενοι δράστες θείος και αδερφός

Άναυδα τα μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας, άκουσαν από τη 16χρονη η οποία είχε φύγει από το σπίτι της, να καταγγέλλει ότι έφυγε για να προφυλαχθεί από δύο συγγενικά της πρόσωπα τα οποία την είχαν βιάσει.

Πριν ένα μήνα, ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε στην Αστυνομία ότι η κόρη του, όπως γράφει δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας Πρώτο Θέμα την Παρασκευή (10/5), είχε φύγει από το σπίτι της σε χωριό του δήμου Ήλιδας και ζητούσε τη βοήθεια των Αρχών, προκειμένου η κόρη του να επιστρέψει στο σπίτι.

Όταν οι αστυνομικοί, εντόπισαν την κοπέλα που ζούσε με τον φίλο της σε άλλο χωριό του δήμου Ήλιδας, άκουσαν τη 16χρονη να τους λέει ότι ο λόγος που έφυγε από το σπίτι, αφού είχε πέσει θύμα βιασμού από τον θείο και τον αδερφό της το 2018.

Πάντως, το δημοσίευμα τονίζει ότι η διερεύνηση της υπόθεσης προχώρησε με διακριτικότητα, ενώ όπως εξηγεί, ιατροδικαστικά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί οτιδήποτε και πλέον η σχετική δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας για περαιτέρω διερεύνηση.

Επιμέλεια Χρ. Ζήν. 

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top