ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγνοείται η τύχη του 48χρονου Ζήση- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγνοείται η τύχη του 48χρονου Ζήση- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου, 2019, στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από την κατοικία του στην Λάρνακα, από τις 15:00 το απόγευμα, της Πέμπτης 9 Μαΐου, 2019, ο πιο κάτω εικονιζόμενος Ζήσης Χριστίδης, ηλικίας 48 ετών, από την Ελλάδα.

Ο Ζήσης Χριστίδης περιγράφεται ως άτομο κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ., με κοντά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Κατά το χρόνο αναχώρησης από την κατοικία του, αυτός φορούσε κοντομάνικη μπλούζα, χρώματος γκρίζου, παντελόνι τύπου φόρμας, χρώματος μαύρου και μαύρα, αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στα τηλέφωνα 24-804060 ή 24-804072 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE