Νσούε και ακόμη τρεις…

Νσούε και ακόμη τρεις…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρικάρντο Βαν Ράιν έχει προταθεί αλλά και εξετάζεται από τον Νίκο Νταμπίζα εδώ και μερικές ημέρες.

Ο έμπειρος Ολλανδός μπακ, που βλέπει το συμβόλαιό του με την Άλκμααρ να λήγει το καλοκαίρι, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, ενώ μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας.

Ο 27χρονος αμυντικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Άγιαξ και Μπριζ, ενώ φέτος είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Βαν Ράιν θα μπορούσε να απασχολήσει σοβαρότερα σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, καθώς μαζί με τον Εμίλιο Ενσουέ και δύο ακόμη περιπτώσεις.

Πηγή: www.newspao.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE