Ξεπερνά τα €80 εκατ. η επένδυση της Πετρολίνα – Οι φάσεις του σχεδίου στον Βασιλικό

Ξεπερνά τα €80 εκατ. η επένδυση της Πετρολίνα – Οι φάσεις του σχεδίου στον Βασιλικό

Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις, που έχουν γίνει ποτέ από κυπριακή εταιρεία, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι δημοσιογράφοι, στη διάρκεια ξενάγησης τους, στις νέες εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών Πετρολίνα στο νέο τερματικό καυσίμων στο Βασιλικό.

Με τη διορατικότητα και τον δυναμισμό που τη χαρακτηρίζει, η Πετρολίνα πρωτοπορεί και πάλι με τη μετακίνησή των εγκαταστάσεων της από την Λάρνακα, αφού είναι η πρώτη εταιρεία πετρελαιοειδών στην Κύπρο που επένδυσε σε υποδομές αποθήκευσης και διαχείρισης υγρών καυσίμων στο Βασιλικό.
 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: «Οικοδομώντας εμπιστοσύνη, ανοίγουμε το δρόμο για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο»

Ολγκίν: «Οικοδομώντας εμπιστοσύνη, ανοίγουμε το δρόμο για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο»

Οικοδομώντας πραγματική εμπιστοσύνη μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για ένα θετικό αποτέλεσμα από την άτυπη διερυμένη συνάντηση του Ιουλίου, δήλωσε το Σάββατο η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, προσθέτοντας ότι θα επισκεφθεί ξανά την Κύπρο πριν την επόμενη συνάντηση που θα συγκληθεί από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE