ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Επιχείρησε στο σημείο όπου βρέθηκε τσιμεντομπλόκ ο δύτης- Βγήκε με άδεια χέρια

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Επιχείρησε στο σημείο όπου βρέθηκε τσιμεντομπλόκ ο δύτης- Βγήκε με άδεια χέρια

Με άδεια χέρια βγήκε γύρω στις 11:00 (Πέμπτη 9/5) από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό ο δύτης, ο οποίος επιχείρησε 4-5 μέτρα από την όχθη της λίμνης, στο σημείο όπου είχε εντοπιστεί τσιμεντομπλόκ, στο πλαίσιο των ερευνών για εντοπισμό ταξιδιωτικής βαλίτσας, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

 
Το τσιμεντομπλόκ είχε ανασυρθεί από τον βυθό της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό στις 2 Μαϊου.
 
Τσιμεντομπλόκ είχε βρεθεί και σε ταξιδιωτική βαλίτσα που περιείχε το πτώμα γυναίκας που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη.

Να θυμίσουμε ότι οι έρευνες με του υπερσύχρονο σόναρ και τον Ισπανό χειριστή έχουν ολοκληρωθεί στο Μιτσερό και έχουν μεταφερθεί στη λίμνη Ξυλιάτου όπου διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE