ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ξάφρισαν» μαγαζί στην Μακαρίου – Πολύ οργανωμένοι οι δράστες

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ξάφρισαν» μαγαζί στην Μακαρίου – Πολύ οργανωμένοι οι δράστες

Άγνωστοι διέρρηξαν και έκλεψαν κοσμηματοπωλείο στην λεωφόρο Μακαρίου, τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/5).

Γύρω στις 3:55 τα ξημερώματα, ήχησε ο συναγερμός του καταστήματος με την αστυνομία και την ιδιοκτήτρια να σπεύδουν στο σημείο.

Διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, που θεωρείται ότι είναι περισσότεροι από ένας, κατέφεραν είσοδο στο κατάστημα από την πίσω πόρτα.

Οι δράστες, μάζεψαν από το χρυσοχοείο κοσμήματα, πανάκριβα ρολόγια και άλλα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι δράστες, γύρισαν τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, προς τα πάνω, προφανώς για να μην καταγράφουν τις κινήσεις τους.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE