Παραιτείται ο «πρωθυπουργός» των κατεχομένων

Παραιτείται ο «πρωθυπουργός» των κατεχομένων

Ο «πρωθυπουργός» των κατεχομένων Τουφάν Ερχιουρμάν ανακοίνωσε, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ότι προτίθεται την Πέμπτη 9/5 στις 10.00 να υποβάλει την παραίτησή του στον «πρόεδρο» Μουσταφά Ακιντζί.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Ερχιουρμάν ανέφερε ότι μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Κουντρέτ Οζερσάι, μίλησε με τον Μουσταφά Ακιντζί και θα υποβάλει αύριο την παραίτησή του προκειμένου να ξεκινήσει χωρίς καθυστέρηση η διαδικασία του σχηματισμού μιας νέας «κυβέρνησης».
                                                        

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE