ΣΑΡΩΣΕ ξανά τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός και παρέμεινε στο «ΘΡΟΝΟ» του!

ΣΑΡΩΣΕ ξανά τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός και παρέμεινε στο «ΘΡΟΝΟ» του!

Ξανά με εμφατικό τρόπο, ο Ολυμπιακός σάρωσε τον ΠΑΟΚ 96-39 στη Γλυφάδα στον δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών με 4-0 νίκες επί του «Δικεφάλου» κατέκτησε τον φετινό τίτλο.

Ο Ολυμπιακός σάρωσε τον ΠΑΟΚ 96-39 στη Γλυφάδα στον δεύτερο μεταξύ τους τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών με 4-0 νίκες επί του «Δικεφάλου» μετά το 2-0 στις αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου, έφτασε στην κατάκτηση και του φετινού τίτλου, τέταρτου συνεχόμενου, μένοντας αήττητος και έχοντας κάνει ξανά νταμπλ.

Δεκάλεπτα: 19-11, 48-23, 75-30, 96-39.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Τόμας 20(2), Σταμάτη, Αυτζή 4, Σπυριδοπούλου 10(1), Παυλοπούλου 9(1), Νικολοπούλου 11, Σωτηρίου 9(1), Τίκβιτς 6, Λίτσι 4, Τζόνσον 12, Κοσμά, Σταμολάμπρου 11(1).

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Πολυμένη 5(1), Λύμουρα 10(2), Κωτούλα 6(1), Λέξα 3(1), Κρίμιλη 2, Ταρπάγκου 6, Καρακούλα 4, Μιχαηλίδου Ε., Τζέλου, Μιχαηλίδου Κ. 1, Κατσαμούρη 2.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα συναντήσει τελικά τους κτηνοτρόφους ο ΠτΔ; Oι ελληνικές φρεγάτες και τα F-16 στο νησί, η ανάρτηση κατά ΑΚΕΛ και το Κυπριακό

Λετυμπιώτης: Θα συναντήσει τελικά τους κτηνοτρόφους ο ΠτΔ; Oι ελληνικές φρεγάτες και τα F-16 στο νησί, η ανάρτηση κατά ΑΚΕΛ και το Κυπριακό

Η κρίση του αφθώδους πυρετού στην κυπριακή κτηνοτροφία και η έντονη ανησυχία των παραγωγών βρίσκονται στο επίκεντρο, με την κυβέρνηση να καλεί σε αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, την ώρα που παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους κτηνοτρόφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE