ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Δεν εντοπίστηκε η τρίτη 'βαλίτσα του θανάτου'- Άκαρπες οι έρευνες

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Δεν εντοπίστηκε η τρίτη 'βαλίτσα του θανάτου'- Άκαρπες οι έρευνες

Ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό την Τετάρτη 8/5.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος σημείων, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας για εντοπισμό και τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν δυτικά και βόρεια της Κόκκινης Λίμνης, καθώς και στα σημεία που σηματοδοτήθηκαν με τη χρήση του υπερσύγχρονου ηχοεντοπιστικού συστήματος σόναρ. 

Ωατόσο παρά την παραμονή του δύτη στο νερό για μία ώρα και την ώρα που βγήκε στην επιφάνια στις 17:10 δεν ανέσυρε οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE