ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Επιχειρεί ξανά ο δύτης

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Επιχειρεί ξανά ο δύτης

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

 

Αυτή τη στιγμή (16:30) εντός της λίμνης  βρίσκεται ο δύτης με την ειδική του στολή καθώς και η ρομποτική κάμερα, με την οποία ελέγχονται τα σημεία, για εντοπισμό και τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας, μέσα στην οποία πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Στο μεταξύ, στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο συνεχίζεται η σάρωση με το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ, σε μια προσπάθεια για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.
   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE