Η αντίδραση του Παναιτωλικού στις άδειες κερκίδες…

Η αντίδραση του Παναιτωλικού στις άδειες κερκίδες…

Οι αναμετρήσεις της 27ης αγωνιστικής της Super League πραγματοποιήθηκαν χωρίς τη παρουσία φιλάθλων, μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού της Ελλάδας, ως πρώτο μέτρο κατά της βίας.

Η διοίκηση του Παναιτωλικού θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα. Ετοίμασε ένα πανό το οποίο κρεμάστηκε απέναντι από τα επίσημα του γηπέδου.

«Η θέση των φιλάθλων είναι ΕΔΩ, Η ΒΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE