Το Πανεπιστήμιο Νεαπολις Πάφου υποδέχθηκε τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Συντονιστών ERASMUS

Το Πανεπιστήμιο Νεαπολις Πάφου υποδέχθηκε  τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Συντονιστών ERASMUS

Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Συντονιστών Erasmus διοργάνωσε το 15ο Ετήσιο συνέδριο Erasmus- Eracon, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Κύπρο μεταξύ 1ης και 5ης Μαΐου 2019.

Στο συνέδριο συμμετείχαν συντονιστές Erasmus, ακαδημαϊκοί, ερευνητές, λειτουργοί γραφείων καριέρας και σταδιοδρομίας  και  εμπειρογνώμονες από διάφορα πανεπιστήμια της Ευρώπης.  Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν ιδέες για περεταίρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των Πανεπιστημίων και Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.


Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου καλωσόρισε τους συμμετέχοντες στα πλαίσια της φιλοξενίας των συντονιστών του Προγράμματος από διάφορα Πανεπιστήμια της Ευρώπης στους χώρους του Πανεπιστημίου. Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Καθηγητής Παντελής Σκλιάς, καλωσόρισε τους διοργανωτές του Συνεδρίου, τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Συντονιστών Erasmus, τους Εκπροσώπους από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τη Διευθύντρια του Ιδρύματος Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης και τους συμμετέχοντες του συνεδρίου. Ο Πρύτανης ανέδειξε τη σπουδαιότητα και την χρησιμότητα του συνεδρίου. Οι συμμετέχοντες προέρχονταν από 40 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης. Στο τέλος της διοργάνωσης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολιτισμικά δρώμενα και κυρίως Κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από τον Λαογραφικό Όμιλο Κτήμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Ανασφάλεια, αναβρασμός αλλά και ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους πολίτες λόγω των απανωτών περιστατικών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των οποίων, απόπειρες φόνου, δολοφονίες αλλά και άγριες συμπλοκές σε πολυσύχναστους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον λαό προέβη σε απρόσμενη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE