EUROVISION: Το τρομερό δίδυμο Κυπρίων που θα σχολιάσουν τον διαγωνισμό σε ημιτελικούς και τελικό

EUROVISION: Το τρομερό δίδυμο Κυπρίων που θα σχολιάσουν τον διαγωνισμό σε ημιτελικούς και τελικό

Τραγουδίαστρια και παρουσιαστής, θα έχουν την ευθύνη σχολιασμού της Eurovision στο ΡΙΚ, τις δύο βραδιές των ημιτελικών και την ημέρα του τελικού. 

Η δημοφιλής Κύπρια τραγουδίστρια Ευρυδίκη, που εκπροσώπησε την Κύπρο το 1992, 1994 και το 2007 στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον και ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος, θα σχολιάζουν ζωντανά από το Τελ Αβίβ τους δυο ημιτελικούς και τον τελικό του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Γιουροβίζιον.

Ο ζωντανός σχολιασμός από το Τελ Αβίβ είναι μια προσφορά των επίπλων Andreotti.

Εξαίρετοι γνώστες του διαγωνισμού και οι δύο, η Ευρυδίκη και ο Τάσος θα παρουσιάσουν τις συμμετοχές των 41 χωρών με πολλές πληροφορίες και την απαραίτητη δόση χιούμορ μεταφέροντας το κλίμα από το γειτονικό Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE