ΥΠΑΜ: 'Δεν θα παρασυρθούμε σε ενέργειες που προκαλούν ένταση'

ΥΠΑΜ: 'Δεν θα παρασυρθούμε σε ενέργειες που προκαλούν ένταση'

Δεν πρόκειται να παρασυρθούμε σε ενέργειες που δημιουργούν ένταση στην περιοχή, ξεκαθάρισε ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην περιοχή μετά τις νέες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στα ανοικτά της Κύπρου.

Μιλούσε μετά από συνάντηση που είχε με τον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, σημειώνοντας ότι συζήτησαν το θέμα με τον ομόλογό του.

Η Τουρκία επιδιώκει διαχρονικά την ένταση για να καταλήξουμε σε αποσταθεροποίηση στην περιοχή, ξέροντας πως την ίδια στιγμή,
η ψυχραιμία αυτή δεν πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία, συμπλήρωσε ο Υπουργός.

Από την πλευρά του, ο κ. Αποστολάκης δήλωσε ότι επικροτεί την ψύχραιμη και νηφάλια στάση της Κύπρου και παραμένει σε συντονισμό τόσο με την Κυπριακή Δημοκρατία όσο και με τους κοινοτικούς εταίρους και τους συμμάχους για τις επόμενες ενέργειες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

Δεν είναι ο διορισμός της Έλενας Κούσιου στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις. Είναι όσα προηγήθηκαν και κυρίως όσα ακολούθησαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE