ΛΕΜΕΣΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Η κατάσταση του πεζού που παρασύρθηκε από όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Η κατάσταση του πεζού που παρασύρθηκε από όχημα

Κάταγμα στο πόδι και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, τα οποία όμως δεν φαίνεται να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του 30χρονου, ο οποίος γύρω στις 00:40 της Τετάρτης (8/5), χτυπήθηκε από όχημα, στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

Όπως πληροφορείται το μεσημέρι της Τετάρτης (8/5) από αρμόδια πηγή το ThemaOnline, η κατάσταση του τραυματία πεζού, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, δεν εμπνέει ανησυχία για τη ζωή του.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 1:00 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (8/5), όταν όχημα που οδηγούσε ελληνοκύπριος, παρέσυρε πεζό που επιχειρούσε να διασταυρώσει τον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομία για διερεύνηση των αιτιών του τροχαίου, ενώ σε έλεγχο αλκοόλης που υπεβλήθη ο οδηγός του αυτοκινήτου, η ένδειξη ήταν μηδενική.

Χρίστος Ζήνωνος
*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE