Πρόεδρος: 'Θα αναπτύξω στους 27 ηγέτες της ΕΕ την παραβίαση του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία'

Πρόεδρος: 'Θα αναπτύξω στους 27 ηγέτες της ΕΕ την παραβίαση του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία'

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε ότι θα αναπτύξει στους 27 ηγέτες των κρατών μελών της ΕΕ την παραβίαση του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απαντούσε σε ερώτηση κατά την αναχώρησή του από το Προεδρικό κατά πόσο θα πετύχει τους στόχους του στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στη Ρουμανία.

«Στόχος μου είναι να αναπτύξω στους 27 ηγέτες των κρατών μελών την όλη κατάσταση, παραβίασης δηλαδή του διεθνούς δικαίου από πλευράς της Τουρκίας», είπε.

«Πέραν τούτου θα έχουμε να πούμε περισσότερα την Πέμπτη (9/5)», πρόσθεσε.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE