Ανεβάζει ΞΑΝΑ τα… νούμερα ο Μοράις!

Ανεβάζει ΞΑΝΑ τα… νούμερα ο Μοράις!

Το προανήγγειλε τη Δευτέρα στη συνέντευξη του στη Cytavision, o πρόεδρος Πετρίδης, ότι το μέλλον του Νούνο Μοράις στον ΑΠΟΕΛ, δεν σχετίζεται τόσο με την οικονομική πτυχή. 

«Είναι ένας παίκτης ο Μοράις που αγωνίζεται 90 λεπτά και αν το κάνεις αλλαγή του κακοφαίνεται. Έχει φτάσει σε ένα σημείο που πρέπει να κάνει αυτοσυντήρηση. Φέτος έπαιξε λιγότερα παιχνίδια».

Προσεχώς ο Πορτογάλος παίχτης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο, αλλά λογικά και με τους τεχνικούς υπεύθυνους Τραμεζάνι και Τέτι.

Θα είναι ψηλά τα νούμερα… αναγνωσιμότητας, της υπόθεσης που αφορά το μέλλον του παίχτη που είναι ταυτισμένος με την αυτοκρατορία του ΑΠΟΕΛ, την τελευταία δεκαετία.

O 35χρονος άσος βρίσκεται στον Αρχάγγελο από το Καλοκαίρι του 2017, έχει καταγράψει 345 συμμετοχές και 45 τέρματα στον θεσμό του πρωταθλήματος.

Φέτος έκανε ρεκόρ τερμάτων, αφού «χτύπησε» 13 φορές στο πρωτάθλημα, τα πλείστα επιτεύχθηκαν από το σημείο του πέναλτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τα εντυπωσιακά νούμερα της καριέρας του Μοράις

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.