ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τυλίχθηκε στις φλόγες μπαράκι ξενοδοχείου

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τυλίχθηκε στις φλόγες μπαράκι ξενοδοχείου

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/5) σε μπαράκι ξενοδοχείου στον Πρωταρά. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η ώρα 04:30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε παραλιακό μπαράκι, το οποίο είναι εγκατεστημένο σε αμμώδη χώρο κοντά σε ξενοδοχείο στον Πρωτάρα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου, με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:51.

Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές ο ξύλινος πάγκος στο μπαράκι και ένα μικρό ξύλινο δωμάτιο, που χρησιμοποιείτο σαν αποθήκη.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE