Γνωρίζει και δεν αποκλείεται να… ΚΤΥΠΗΣΕΙ και εκεί ο Κετσπάγια

Γνωρίζει και δεν αποκλείεται να… ΚΤΥΠΗΣΕΙ και εκεί ο Κετσπάγια

Με τη γνωστοποίηση της συνεργασίας για 2 χρόνια ανάμεσα σε Ανόρθωση και Τιμούρ, πλέον ο Γεωργιανός τεχνικός θα συνεχίσει το χτίσιμο της νέας χρονιάς.

Είναι λογικό ο Τιμούρ Κετσπάγια, να κοιτάξει την αγορά από τη Γεωργία την οποία ξέρει πολύ καλά, αλλά δεν θα του αποτρέψουν το ενδιαφέρον οι άλλες. Ειδικά αυτή της Ελλάδας που γνωρίζει (και αυτήν) εξαιρετικά πολύ, ο νέος προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου και ήδη έχει στο… ραντάρ του κάποιους στόχους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE