Μεγάλη απώλεια ο Αντράντε! Μένει εκτός για 4-6 εβδομάδες

Μεγάλη απώλεια ο Αντράντε! Μένει εκτός για 4-6 εβδομάδες

Ο Ζοάο Πάολο Αντράντε υπέστη διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες.

Ο αμυντικός του Απόλλωνα τραυματίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή και γλύτωσε τα χειρότερα, αφού εκφράστηκαν φόβοι για ρήξη χιαστών.

Πάντως, είναι μεγάλο το πλήγμα στην ομάδα της Λεμεσού, ενώ σημειώνουμε πως στο ίδιο παιχνίδι τραυματίστηκε και ο Βασιλείου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Σήμερα γύρω στις 11.15 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον Ελληνοκύπριου ηλικίας 47 ετών. Σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, ενώ ποδηλατούσε σε δρόμο δευτερεύοντος οδικού δικτύου από τη Λάρνακα προς τη Δρομολαξιά δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον ακολούθησε, τον οποίο είχε προσεγγίσει από πίσω. Το θύμα δεν έχει τραυματιστεί από τη επίθεση και διέφυγε από τη σκηνή με το ποδήλατο του.