ΠΑΦΟΣ: Γνωστοποιήθηκε η αιτία θανάτου του Στέφανου Λευκάτη

ΠΑΦΟΣ: Γνωστοποιήθηκε η αιτία θανάτου του Στέφανου Λευκάτη

Σε πολυτραυματισμό από περιστρεφόμενη λεπίδα χειροκίνητου τρακτέρ οφείλεται ο θάνατος του 76χρονου Στέφανου Λευκάτη από την Επαρχία Πάφου, σύμφωνα με την νενομισμένη νεκροψία που διενήργησε επί της σωρού του η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εργατικό ατύχημα συνέβη γύρω στις 1900 της Κυριακής 5/5.

Συγκεκριμένα, ενώ ο άτυχος 76χρονος ασχολείτο με όργωμα του αμπελώνα του στο χωριό Σίμου, με χειροκίνητο τρακτέρ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εγκλωβίστηκε στις περιστρεφόμενες λεπίδες με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας καθώς και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό του.

Ο 76χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE