Ψηλά στη λίστα του Απόλλωνα ο Στυλιανός!

Ψηλά στη λίστα του Απόλλωνα ο Στυλιανός!

Με δεδομένο ότι με τη λήξη της σεζόν αποχωρούν οι Βάλε και Κίσσας στον Απόλλωνα θα αποκτήσουν δύο τερματοφύλακες.

Έναν κοινοτικό πρώτης γραμμής ενώ ο δεύτερος μάλλον θα είναι Κύπριος και ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο 19χρονος κήπερ του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Στυλιανός Κωνσταντίνου. Έπαιξε στην Α’ Κατηγορία από τα 15 του με τα χρώματα του Ερμή ενώ πέρασε και από την Νέα Σαλαμίνα.

Ο νεαρός πορτιέρο κατάγεται από τη Λεμεσό και πατέρας του είναι ο Κώστας Κωνσταντίνου, o οποίος στα τέλη της δεκαετίας του 90′ φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα.

Ο 19χρονος Στυλιανός μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και οι γαλάζιοι της Λεμεσού εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο σταθμό στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντυ» ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, καθώς το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με την ατζέντα να φλέγεται από τις εξελίξεις που πυροδότησαν οι καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE