ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ανασύρθηκε μεγάλο κομμάτι υφάσματος- Μοιάζει με σεντόνι

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ανασύρθηκε μεγάλο κομμάτι υφάσματος- Μοιάζει με σεντόνι

Εντός της Κόκκινης Λίμνης επιχειρεί ο δύτης από τις 17:20 της Τρίτης 7/5.

Της Γεωργίας Παππούτα

Πρίν από λίγα λεπτά (17:40) ο δύτης αναδύθηκε και μαζί του έφερε μεγάλο κομμάτι υφάσματος το οποίο παρέδωσε στο πλήρωμα της βάρκας που τον πλησίασε και ξαναμπήκε στο νερό.

Το εύρημα δεν σχετίζεται με την υπόθεση όπως πληροφορούμαστε ωστόσο το μεγάλο αυτό κομμάτι υφάσματος μοιάζει με σεντόνι.

Η αγωνία έχει χτυπήσει «κόκκινο» και όλοι περιμένουν με αγωνία την επόμενη φορά που ο επαγγελματίας δύτης θα βγει στην επιφάνια.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE