Στην Κόκκινη Λίμνη ο νέος Αρχηγός Αστυνομίας- To SONAR καταγράφει δεδομένα

Στην Κόκκινη Λίμνη ο νέος Αρχηγός Αστυνομίας- To SONAR καταγράφει δεδομένα

Στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό έφτασε λίγο μετά τις 16:00 της Τρίτης 7/5 ο νέος Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, μαζί με τον Υπαρχηγό Στέλιο Παπαθεοδώρου και τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Νεόφυτο Σιάηλο. 


Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας ενημερώνει τον κ. Μιχαηλίδη για την πορεία των ερευνών.

Στο μεταξύ, το σόναρ παραμένει μέσα στη λίμνη και καταγράφει δεδομένα. Στην Κόκκινη Λίμνη αναμένεται να μπει και η ρομποτική κάμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.