Κατερίνα Στικούδη: Με νευρικό γέλιο όταν της είπαν για τις δηλώσεις της Φουρέιρα- VIDEO

Κατερίνα Στικούδη: Με νευρικό γέλιο όταν της είπαν για τις δηλώσεις της Φουρέιρα- VIDEO

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή το Πρωινό το μεσημέρι της Τρίτης (7/5) και όταν η παρουσιάστρια ανέφερε τις δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα την έπιασε το…νευρικό!  

Η κουβέντα της με τη Φαίη Σκορδά ήταν εφ’ όλης της ύλης. Με αφορμή, λοιπόν, την εμφάνιση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μια συγκεκριμένη μεταξύ τους στιχομυθία, δημιουργήθηκε μια αμήχανη στιγμή στον αέρα και ένα νευρικό γέλιο διαρκείας!

Όταν η Φαίη Σκορδά ανέφερε το θέμα, η Κατερίνα Στικούδη άρχισε να γελά αμήχανα και είπε: «Φοράω βέρα, μια χαρά είμαστε, πάμε παρακάτω. Τι είναι αυτό, τι να σου πω; Γελάω»! Το γέλιο έγινε νευρικό στη συνέχεια και η Κατερίνα πρόσθεσε: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κάποιον τραγουδιστή. Απλά έχω πει κατά καιρούς ότι δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε φίλοι. Με κάποιους ταιριάζουμε λίγο παραπάνω, με κάποιους λίγο λιγότερο. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για μένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE